Maaliskuun inspishaaste

Inspishaaste2020 on aiheeltaan  TO DO-lista vuodeksi , jos nyt muistaisin noi paremmin, saas kattoo sit vuodenlopussa miten akan on käynyt :)  Eipä tuossa kovin montaa ole mutta jos noi edes tekisin niin hyvä on. Varsinaisa kuvia ei saanut käyttää.

Onneksi on erilaisia haasteita ja niihin voi osallistua kun siltä tuntuu, saa kivaa tekemistä, kevennystä arkeen. No mä askarteleen aina kun voin. Tosin nyt kevät alkaa tohinalla näillä leveyksillä niin olen enemmän ulkona. Sen tekee mitä kerkii ja mikä on mielekästä. Aika on rajallista kaikilla, ja niin paljon on kaikkea kivaa mitä voi tehdä ja opetella, kokea ja nähdä.

Onneksi me ollaan paljon reissattu joskus aikoinaan ettei tällä hetkellä se kiinnosta. Nyt ovat muut asiat päällimäisenä ja kun ikää tulee on kiva kupsuttaa kotona, no se oli kivasti sanottu sille kun täälläkin on hommia ihan tarpeeksi :)Näkyillään ja voidaan hyvin!

Kiitos Viltsu/Inspiration kivasta teemasta haasteessasi!!

Kommentit

 1. Huikian komiat färit 🌹
  Aurinkoista viikonloppua Sinulle Esther ☀️💖

  VastaaPoista
 2. Mahtavat värit! Mukavaa viikkoa Esther sinulle.

  VastaaPoista
 3. Vihdoin viimein aloin kahlata läpi lukuisia osallistujien kommentteja ja nyt on sitten sinun vuorosi. Kommenttisi oli ekana... hmm... ja vikana. *nauraa*. Joka vuodenvaihteessa olen aktiivisimman palkinnut, mutta nyt en ole varma vielä. Sen verran hiljaista on ollut. Tosin tämähän onkin palkinnoton ja lukijani eivät oikein haasteista ole välittäneet. Kiitos kun olet mukana seuranani.
  Ihan ensin kiinnitin huomiota värien runsauteen ja muodoilla leikittelyyn. Oikein silmien hyväilyä pimeän aikana tämmöinen. Tykkään kovasti. Määrä suunnitelmissa ei ole pointti, vaan se, että saadaan tehtyä edes se yksi tehtävä vuoden aikana. Eli hyvin sinä tämän teit. Mielenkiinnolla odotan, miltä sähköauto allasi tuntuu ja mikä uusi asia se on, minkä opit. Toivottavasti muutkin suunnitelmat toteutuvat. Kiitos kun osallistuit.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit kommentin.