Toukokuun eka ja kuulumisia

Täällä blogimaailmassa on ollut mulla hiljaista. Ensin alkoi jo puutarhahommat, sitten nämä mun omat sairaudet ja plus lisät vei kuntoa alas ja olen mieleni virkistykseksi askarrellut muita juttuja. Eli teen paljon nyt kirjoja itse, siis tuunailen niitä, pikkukortteja jne.

En ole kokonaan poissa täältä, mutta kommentoinit ovat jääneet vähällä, yritän kyllä edes joihinkin kommentoida teemakuuta ajatellen ja tulen ainakin vastavierailulla muiden blogeihin. Säännöllisesti en ole täällä nyt kesäaikana. Enemmän laitan kuvia instaan, se niin helppoa ja facessa noissa mun ryhmissä olen. Joskus vaan mieli tekee tehdä muita juttuja. En jää pois teemakuusta, mutta olen tehnyt heti kaikki, en ripotellen enää.

Tuossa on aukeama mun voimakirjasta, minua kiinnostaa siis tähtitiede että intiaanikulttuuri ,no moni muukin, ja teen nyt aiheista kirjaa itselleni. Tekeillä on muitakin kirjoja teemojen mukaan, kuten kasvit, yrtit ym mutta niitä täydennän kun siihen on aikaa.

Toivotan kaikille oikein mukavaa toukokuuta ja kesää!!

Kommentit

 1. Hauskaa vappua ja paranemisia sekä iloisempaa toukokuuta. Puutarhahommat ovat minusta parasta mitä tiedän.

  VastaaPoista
 2. Hyvää vappupäivää ja ihanaa toukokuuta:)

  VastaaPoista
 3. Hauskaa vappua, ja hyvin sujuvaa toukokuuta.

  VastaaPoista
 4. Paranemista sinulle Esther, toivottavasti voit pian paremmin. Hieno kortti, tykkään tuosta dreamcatcher-teemasta. Mukavaa toukokuuta sinulle.

  VastaaPoista
 5. Kevät tuo kaikkea muutakin kuin blogi, välillä virkistävää puuhata muutakin. Sairastelut on ikäviä. Hienoja voimakuvia olet tehnyt!
  Virkistävää ja voimannuttavaa toukokuuta sinulle!

  VastaaPoista
 6. Parempaa vointia ja sopivasti luovuutta Esther!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit kommentin.