Junk journal ja ATC-kortti vaihto


Meillä oli Saassan kanssa Atc-kortti vaihto.Hän tekee tosi ihania kortteja juuri minun makuuni, salamyhkäisyyttä, kortit saavat aivoni työskentelemään ja näitä saa ihastella pitkään. Tykkään abstraktista ja sitä myös löytyy hänen korteistaan ja myös hienoja hahmoja, ja nuo värit jotka hohtavat! Luonnossa nämä ovat vieläkin upeammat!
 Hän teki myös yllärinä minulle Junk journalin ja tässä rekvisiittaa kirjan sisältä, ihana pussi itse tehty myös. Tykkään!!
 Kirjan kansi, koko on hiukan isompi kuin ATC kortti, ihanat värit ja näettekö linnut myös??
 Kirjan sisältä otettua, ihania yksityiskohtia, abstraktia !!

Olen todella hurahtanut näihin kirjoihin. Ovat taideteoksia! Nyt kerään matariaalia ja teossa on Saassalle myös kirjanen :) Näihin voi myös laittaa omia merkintöjään jo shaluaa,mä en taida raaskia,sill äon juuri näin ihanaa hypisteltävää!

Kiitos Saassa tästä upeasta vaihdosta!!! Klikkaa itsesi Saassan sivuille siellä on myös kuvia tästä kirjasta.

Oletko sinä jo hurahtanut näihin kirjoihin?? Materiaalin keräämiseen menee kyllä oma aikansa, mutta näissä käytetään jämä/roskapaperia mitä kotoa löytyy, mutta silti.
Kommentit

  1. Ihanaa on saada noin mahtavaa postia.Tässä askartelussa on juuri ihanaa nämä vaihdot ja yllärit.Päivä kirkastuu hetkessä.Olen tehnyt joitakin tuolla tyylillä ja kyllä täytyy taas suunnitella uutta.Hyvää tätä viikkoa sinulle.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Esther kauniista sanoista. Kiva että pidät siitä käyttöön se joutaa.
    Tänään on kirkas päivä, jos saisin kauniit korttisi kuvattua ja sen ihanan kirjasen. Se on kyllä Junk journal, joten eihän sinun toista tarvitse tehdä. Ei mikään olisi velvoittanut tekemään ollenkaan. Puhuimme alustavasti vain siitä, että joskus, mutta nythän ne on vaihdettu. Kiitos todella paljon niistä ihanuuksista💕

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit kommentin.