ATC- kortti zentangle tyylillä ja tagi-kortti, arvonta osallistujille.

1.3 alkaa facessa haaste tehdä zentangle ATC-kortteja, siten että ne ovat myös vaihtoon tarkoitettuja. Ja laitan tämän myös tänne esille siksi että voi myös facettomat tulla mukaan. Linkitä tehty korttisi /muut tänne kommenttiin. Facessa ryhmässäni joka on suljettu ryhmä joten sinun on kirjauduttava faceen päätäksesi sivulleni  Kortteja ja askartelua.

 Sen rinnalla jos joku ei tykkää tehdä ATC- kortteja on tagi-korttien mahdollisuus, aiheena Intia. Samoin ne voi sitten vaihtaa keskenään tai säästää tulevia haasteita varten ;)

Tämä haaste alkaa myös 1.3 , mutta kestää 2kk eli toukokuun alkuun asti. Tämä idea on ns täytetty kirjekuori, itse olen tehnyt sinne erilaisia tagi-kortteja ja on siellä jotain muutakin. Eli kuoren voi tehdä miten haluaa kunhan siinä on kerroksessa taskuja joihin voi laittaa kaikkea kivaa. Sen voi sitten myös vaihtaa jonkun kanssa :) Nämä kaikki on facessa tuossa ryhmässäni ja myös tänne voi osallistua. Toukokuussa on pieni askarteluarvonta osallistujien kesken! Vain liittyneille lukijoille täällä blogissa/osallistujille/ facessa ryhmässäni osallistujille!Kuvien muokkauksen lisäksi tarvin jotain muuta näpertämistä joten kortteja nyt ja junk journaleja ym muut journalit sydäntä lähellä. Vaihtoon asti minulla ei ole varastossa kortteja, teen tarvittaessa.


Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit kommentin.