Ja vesi muuttaa muotoaan

 Maapallo on muotoutunut, tai ehkä se on aina ollutkin pienenä tähtenä tai pienenä pisarana muiden tähtien joukossa, sitä ei vain huomattu kun se oli jäänpeitossa, valkoista kaikkialla ja se valkoinen loistaa kuin tähti. Jäävuoret peittivät maapallon, jäätynyttä vettä, mutta myös jo kirkasta taivasta.
Ja hiljalleen kaikki lämpeni, vesi muuttui mereksi, kuumuus lämmitti meret saariksi, ja saaret lisääntyivät, muuttivat muotoaan ajan saatossa, säiden armoilla. Kuumuus muokkasi maita ja mantuja, kylmyys hävisi, sateet muuttuivat hiekaksi. Suuret jäätiköt olivat sulaneet  ja sulaa edelleen, vesimassa on peittävä uudelleen osan maista ajan kanssa. Palaammeko ihan alkuun, mutta ilman jäätä.

No tämä on minun  visioni ja "taiteessahan" sallitaan omat sovellukset :)


Teemakuun kollaasit ja alussa oli vesi...
Kommentit

 1. Lempeät värit ,kaunista ja usvaista.Veden koko olemus.

  VastaaPoista
 2. Jäinen maapallo, raikas kuin menthol. Kylmää.
  Toisessa näyttää jo tutulta.vesi vapaana jäästä, mantereet ja saaret näkyvillä. Mitä tapahtuukaan kun jäätiköt sulavat. Seuraukset voivat olla pahemmat, kuin uskommekaan. Hienot työt ja pohdiskelu

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti emme palaa alkuun mutta hiljalleen ihminen tuhoaa maapalloamme...

  VastaaPoista
 4. Vedestä maat tulivat, siihenkö ne myös hukkuvat? Pahalta näyttää. Kuvasi ovat raikkaat ja puhtaat!

  VastaaPoista
 5. Kaunis tarina maapallon synnystä. Tuhoa en halua ajatellakaan.

  VastaaPoista
 6. Luultavasti emme palaa mihinkään, ja olen pitkälti Jaelin linjoilla, pahalta näyttää ja tuntuu. Kuitenkin toivo nousee asennemuutoksesta, joka on jo alkanut.

  VastaaPoista
 7. Mielenkiintoista. Ylin on jumalainen, jos nyt vain laimeasti sanon :)

  VastaaPoista
 8. Kauniisti kuvattu kuvakielellä, mutta ajatukset ja tulevaisuus ovat pelottavia. Onneksi nuoret ovat alkaneet ajatella viisaammin kuin meidän sukupolvi aikanaan. Toivottavasti he pystyvät vielä pelastamaan ...

  VastaaPoista
 9. Kaunis, puhdas ja kuulakas. Ihminen vaikuttaa miten tulevaisuudessa maapallolle käy, mutta monet muutkin ihmisestä riippumattomat asiat voivat jättää jälkensä maapallolle.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit kommentin.