keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

Luovasti maalailtuTässä on maalaitu sormin sekä väriä purskottamalla kiviä, vanhoja kukanlehtiä, kuivuneita nuppuja jne sekä lisätty parit uudet kukat mukaan. Kun tämä kuvuu niin sen saa kyllä kehyksiin kun nuo irralliset osat liimaa taustaansa, pitää tehdä itse puukehykset ja laitan tämän parvekkeen seinään.
Olen ehkä kokeillut joskus näitäkin en muista, sillä olen tehnyt niin paljon kaikenlaista. Koko A4, akryyli.


Luovuuden yksi hidastus on omiin tuttuihin kaavoihin kangistuminen. Nyt huhtikuussa mottona on ennakkoluulottomuus, uuden kokeileminen, innovatiivisuus, luovuus, hulluttelu ja hassuttelu.Huhtikuun teemana:
LUOVUUS 

Nyt EI saa käyttää lainkaan sivellintä, liitua, kynää tai mitään mitä yleensä käytät.  Väriä saat käyttää, mutta se pitää levittää jollakin muulla tavalla kuin normaalisti. Sormetkin saa maaliin tulla ja vaikka varpaat ja nenänpää. Materiaalina voi olla aivan mikä vain mikä mieleesi tulee ja aihe vapaa.

Täällä lisää taidetta, klikkaa

7 kommenttia:

 1. Hehkuvaa iloittelua.Ihana kukkataulu.Mahtavaa kokeilua.Wau.

  VastaaPoista
 2. Hieno idea kollaasiin käyttää luonnonmateriaaleja "maalauspohjana". Kaunis, värikäs, keväinen :)

  VastaaPoista
 3. Wau! ihanaa väriä. Todellinen piristysruiske. Varmaan upea parvekkeen seinällä sitten.

  VastaaPoista
 4. Oi, tuosta tulee kesää ylistävä taulu seinälle!!

  VastaaPoista
 5. Oi mitkä ihanat, hehkuvat värit. Todella kaunista jälkeä tuli tekniikallasi. Ja kukkii parvekkeen seinällä kauniisti vuodenajasta riippumatta.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja jätit kommentin.

Kesäteema 1

Värit hävisivät jonnekin. Mieli on valoisa mutta nyt työt ovat mustanpuhuvia.  Erilaista :) Seuraava on ekstraa, ei siis minuun teke...