Uuden kalenterin voi kohta aloittaa!

Huomenna voin jo aloittaa tämän kalenterini. Juuri tähän tein kannet #mixedmediajoulukalenteri Taru/jehkotar innoittamana.Yllä oleva ei suinkaan ole eka aukeama tässä kirjassa mutta kuukausi starttaa huomenna tiistaina.
Minulla ei ole lupauksia uudelle vuodelle kun vaan saisi olla kuten nyt on se riittää, enempää hommaa, tai muuta vikaa tms en tarvi. Askartelen ja taiteilen ihan normi tapaan. Näiden kirjojen tekoon jäin jo koukkuun, teen paperia itse ja tuunailen näitä kirjoja. Osallistun kivoihin haasteisiin ja pidän sitä omaa kortteja ja askartelu ryhmää facessa, taitaa riittää :)

Tein muutamia kirjanmerkkejäkin, ne ovat myös sellaisia joita voisi olla aina tekemässä.

Vanhat kasvikirjat ovat aarteita ainakin minulle, niitä en raaski tuunailla. Kun käyn kirppiksellä yritän juuri noita metsästää, mutta harvassa on. Noissa on paljon hyviä niksejäkin joilla vanhakansa sai kasvinsa kukoistamaan, varsinkin ilman kemikaaleja. Se kun on meillä periaatteena, luonnonmukaisesti.

Toivotan kaikillle oikein antoisaa, idearikasta ja taiteellista, piristävää ja muutenkin kaikkea kivaa, hyvää vuotta 2019!!


Kommentit

 1. Sinä jaksatkin tehdä kaikenlaista kivaa:) Oikein hyvää tulevaa vuotta 2019 sinulle:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin Hyvää ja antoisaa Uutta-Vuota 2019:)

  VastaaPoista
 3. Kaikea kivaa mahtukoon sinun Uuteen Vuoteen 2019!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ja Hyvää ja antoisaa uutta vuotta 2019 sulle myös.

  VastaaPoista
 5. Hyvää uutta vuotta taiteen merkeissä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit kommentin.